Хипнотерапевт, психолог, коуч Кирил Велков

Области на компетентност

Философия на живота
Баланс личен-професионален живот
Самоусъвършенстване, себепознание, себеувереност и самопомощ
Хранителни разстройства
Безсъние, нарушения на съня
Взаимоотношения
Детско-юношеска психология
Зависимости
Натрапливи мисли и действия
Паник атаки
Психология на жената/мъжа
Решаване на конфликти
Сексуалност, Интимни връзки, секс
Справяне с гнева и агресията
Страхове
Травматични преживявания
Тревожност и безспокойство
Фобии
Хипохондрия

Демографски данни

Възрастни
Деца
Юноши
Двойки

Език

Български език

Кирил Велков

Хипнотерапевт, психолог, коуч

На 52г. съм от София. В ранна зряла възраст завърших право, получих и достигнах пик на социалната си реализация фокусиран върху външното проявление на човешката индивидуалност. Усещах неудовлетвореност и започнах да изучавам взаимоотношенията между ума, тялото и духа търсейки отговори в несъзнаваното. Провокиран от древните източни познания бях обучен и иницииран в ниво Рейки Мастер за терапевтиране с универсалната жизнена енергия, чрез осъзната визуализация в медитативно състояние. Осъзнавайки, че за превенция и лечение на общото  здравословно състояние е необходим  холистичен подход, завърших Московската академия по астрология със специалност астропсихолог, като паралелно реализирах академичното си образование с магистърска програма училищна психология.

С практиката установих, че индивидуалните психологически съпротиви се повлияват благоприятно от хипнотични сесии, за което се квалифицирах като хипнотерапевт в БАХХ акредитирана от ESH.

                 За да преодолеем палитрата от психични състояния и разстройства,  за да оцелеем психически в новите условия на физическа и социална изолация в условията на поредица от кризи е необходим интегрален подход към себепознание и себеразвитие до осъзнатост. Това е от полза не само за собственото ни физическо и психично здраве, а и за всички хора, с които живеем и работим, които придават смисъл и любов  на живота ни, а също и на света, който обитаваме.

Моите статии