Психолог, Психотерапевт Полина Василева

Области на компетентност

Взаимоотношения
Паник атаки
Натрапливи мисли и действия
Справяне със стрес и тревожност
Хранителни разстройства
Самоусъвършенстване, себепознание, себеувереност и самопомощ
Зависимости
Справяне с гнева и агресията

Демографски данни

Възрастни
Деца
Юноши

Образование

Бакалавър, СУ ”Климент Охридски”
НБУ, Магистър ”Психология на развитието”
Moscow State Pedagogical University

Език

Български език
English
Русский язык

Полина Василева

Психолог, Психотерапевт

Здравей,

Aз съм Полина – консултиращ психолог и автор.  Търсач по Пътя си. Човек, точно като теб.

 Щом си тук, значи вероятно и ти,като всеки човек, имаш много въпроси? Изпаднал си в затруднение? Изгубил си Вяра? Искаш да помогнеш на свой близък? Чувстваш, че не се справяш? Липсва ти Мотивация, Вяра, Щастие? Станал си зависим? Не харесваш живота си? Човешкият живот е пълен с изпитания. Разбирам и знам това от личен опит.

Най-напред искам да те поздравя – оглеждаш се за помощ, направил си най-трудната крачка! Не се срамувай и не мисли, че само ти имаш „бъг в системата от емоции и чувства“. Живите ги боли. Добрата новина е, че докато сме живи в наши ръце е да трансформираме всяка болка в поука и да отворим място за нови и градивни опитности.

Моето умение и страст е да създавам безопасно, поверително и отразяващо теб,  пространство. Кът „Полет“ е място, където може да споделиш своите проблеми, чувства и мисли, без да си съден или дисквалифициран.  Аз съм тук, до теб, за да те изслушам внимателно и да вървим заедно  по пътя на осъзнаването ти за минали и настоящи трудности и потребности. Тук, в сигурна и безопасна среда, ще се научиш да  вникваш в собствените си емоции, чувства и поведение, в сигналите на тялото и психиката ти. Постепенно и без натиск ще правим промени, там където е нужно и ще бъде от полза за теб.

Заповядай….да полетиш с мен:)

Психолог и психотерапевт в София | PsihologSofia.com

Психологически кът Полет (facebook.com)

Моите статии